Akimbo Theatre

Akimbo er et internasjonalt, prisvinnende, fysisk teaterkompani grunnlagt ved l’École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq i 2021. Vi lager actionfylt teater som utfordrer sosiale normer og leker med perspektiver. Ved å bruke et innovativt kreativt språk som blander presis fysikalitet og bevegelse, klovning og kampsport; kan arbeidet vårt sees på som en tegneserie: voldelig, vakkert, morsomt og episk.

Halvor Schultz og Flo Wiedenbach har begge gått på Ecole Internationale de Theatre Jacques Lecoq. Etter endt skolegang i 2021, grunnla de Akimbo Theatre sammen med 5 andre medelever. Akimbo har oppnådd stor suksess i både Norge og Storbritannia med sin første forestilling No One, som ble spilt på festivaler som Oslo Fringe, hvor de vant prisen for beste forestilling, og Edinburgh Fringe. I januar 2023 fremførte de No One i 2 uker på Omnibus Theatre i London, og skal i juni 2022 delta på London Clown Festival på SoHo Theatre i London, med samme forestilling.

Før Lecoq, studerte Flo på Fontainebleau School of Acting og Guildhall School of Music and Drama. Halvor Schultz vokste opp like utenfor Oslo og studerte teater ved Rud Videregående skole i Bærum. Ved siden av å jobbe med Akimbo jobber han som skuespiller og teaterkunstner i Oslo.

Akimbo logo