Teaterdagene 2024

Stand Up

Holdt av: 


Dette er et innføringskurs i standup og standupteknikk. Det er ikke bare for nybegynnere, men passer også for dem som vil bli en bedre og videreutvikle seg komiker, revyartist eller skuespiller.

Kurset vil bidra til at deltakerne skal forsterke troen på egne ressurser, stole på sitt grunntema og egne idéer. Humor blir best når omgivelsene opplever det som at det skjer der og da. Lær det – gjør det – og glem det! Å levere en punchline er en intuitiv kunst. Kurset legges opp rundt:

  • Viktigheten av å tørre å by på seg selv og tro på seg selv – Hvem er du? Hva vil du si? Hvem snakker du til? Hvordan oppfatter du deg selv og hvordan oppfatter andre deg på scenen?
  • Tekstskrivning blir sentralt, -hvordan finne gode ideer og skrive gode tekster. Hva vil du si og hvorfor? Vi jobber i grupper med tekst og assosiasjoner på tema.
  • Vi skal jobbe mye med fremføring, engasjement, førsteinntrykk og holdning på scenen.

Rendyrke deltagernes integritet og personlige humor.

Målet med kurset er at alle skal skrive og fremføre et fem-ti minutters standupsett, og oppleve et lykkelig komikerøyeblikk!

Reis Deg Komikerklubb
Reis Deg Komikerklubb

Earlybird

Melder du deg på kurs innen 1. august 2024 kan du få -10% rabatt!

Rabattkode: EARLYBIRD2024 

Jånni Kristiansen er standupkomiker og kursholder. Under forrige finanskrise på 90-tallet opplevde daværende snekkermester Jånni en kollaps i markedet. Det var da han fant ut at han skulle bli komiker. Det har han aldri angret. Konflikter, kriser og nedgangstider skaper muligheter.

Han er gründer, leder, kursholder og fast konferansier for Reis Deg Komikerklubb i Oslo, siden 1994. Klubben er fast arrangør av standupkurs, klubbkvelder, Stand Up Deluxe Festival (Norges største Stand Up Festival, siden 2012) og utdelingen av Stå Opp-Prisen. Han har levd av humor i over 30 år og elsker jobben sin. I tillegg til å være ren standupkomiker med div. opptredener i landet, har han et stort marked i næringslivet, både som komiker, konferansier og som kursholder innenfor motivasjon, optimisme, endringer og spontanitet. Hadde eget soloshow på Smuget i Oslo (2002).  og skrevet tekster og hatt regi for andre. Spilte forestillingen «Brun jul på Josefine» i 2009. Mottok Stå Opp-Prisen i 1997 og ble nominert til samme pris i 2011 og 2019. Feirer Reis Deg Komiker sitt 30 års jubileum i 2024 21-24 august med 110 komikere og 17 show på Josefine Vertshus i Oslo.