Teaterdagene 2023

Skuespillerteknikk Masterclass

Holdt av: 

Skuespillerteknikk for viderekommende
Enseblekunst med tekst og improvisasjon

Deltakere til dette kurset bør ha bakgrunn  fra tidligere kurs i skuespillerteknikke eller relevant skuespillererfaring. Kurset vil i hovedvekt fokusere på tilstedeværelse og samspill. Vi skal forske gjennom ulike teaterøvelser for å finne trygghet og tilstedeværelse både med scenerommet og medspillere.

Kursholder Kristine Grændsen vil ta med øvelser og teknikker hun har samlet opp fra teaterutdanning og arbeid med scene, tv-sett og improvisasjon. Kursdeltagerne vil sammen med Kristine finne de helt konkrete målene for kurset ut i fra deltakerne som er der. Men de overhengende målet skal være at deltakerne skal komme ut på andre siden som litt bedre skuespillere gjennom trygghet, lekenhet, inspirasjon, god lytting og god kobling mellom hodet og kroppen.

Earlybird

Melder du deg på kurs innen 1. august 2024 kan du få -10% rabatt!

Rabattkode: EARLYBIRD2024 

Kristine Grændsen

Kristine har skuespillerutdanningen sin fra Rose Bruford Drama School i England. Hun har bred teatererfaring og er en del av ensemblet på improteateret Det Andre Teatret der hun spiller flere forestillinger i uka.

Kristine hadde sitt gjennombrudd i 2020, som en av hovedrollene i den prisbelønte Discovery-serien «Basic Bitch» som gikk over 4 sesonger.

Hun har også spilt i blant annet nrks julekalender «Kristiania Magiske Tivolitheater», «Venner fra før» og «Lunch». Til høsten vil hun bli å se i den nye nrk-serien «Dummedag».