Teaterdagene 2024

Revy – Norsk Revy

Holdt av: 

Bli med på en gøyal, inkluderende og lærerik revyhelg med Norsk Revy.

Kurset setter søkelys på tre hovedområder;
Få ideen ut på gulvet.
Bli trygg på karakter/stemme.
Gruppedynamikk i revylaget.

Det blir en leken tilnærming til stoffet, der kursleder er moderator mer enn foreleser. Gjennom tre dager jobber vi med ulike sider av en revyproduksjon, men med fokus på den gode ideen. Vi skal undersøke ulike måter å improvisere på, jobbe med kroppsspråk, stemme og karakter. Sammen skal vi komme frem til effektive og gode øvelser for å bygge et godt revylag eller en god revygruppe.

Vi planlegger en rekke praktiske øvelser som vil være en styrke inn i gruppearbeid og ikke minst inn i kreative prosesser opp mot en revypremiere.

Ta med deg en revyidè og godt humør.

Foto: Norsk Revy
Foto: Norsk Revy

Earlybird

Melder du deg på kurs innen 1. august 2024 kan du få -10% rabatt!

Rabattkode: EARLYBIRD2024 

Foto: Oslo Nye Teater

Karl Holte Aarø er fagansvarlig i Norsk Revy og har bred erfaring fra scenen både som sanger og skuespiller, og har den siste tiden blant annet vært med i Oslorevyene på Oslo Nye Teater. Han har jobbet med undervisning i mange år, og har stemme, karakterbygging og improvisasjon som interesseområder. Han er opptatt av veien fra idé til utprøving.

Norsk Revy holder til på Høylandet i Nord-Trøndelag, men er hele landets nasjonale kompetansesenter for revy. Gjennom året har Norsk Revy en rekke revyfremmende arrangementer, og arrangerer NM for revy annethvert år. I 2025 er det igjen klart for NM og revy-Norge samler seg for å spille revy på en åker midt i Norge.