Teaterdagene 2024

Maske

Holdt av: 

Pairmaske

Therese behersker masker i mange forskjellige materialer. Kurset vil bestå i å lage papirmasker som er en enklere versjon av Veneziansk maskeprinsipp. Maskene er lette å bruke og kan lages med materialer som de fleste har tilgjengelig.

Materialene som blir benyttet til maskene under kurset er gips, leire, papir og lim til å lage selve masken, masken dekoreres/males etter eget ønske.

Temaet er sirkus og det kan være lurt å tenke ut noe på forhånd som man ønsker å lage.

Foto: Therese Roald
Foto: Therese Roald

Earlybird

Melder du deg på kurs innen 1. august 2024 kan du få -10% rabatt!

Rabattkode: EARLYBIRD2024 

Therese Roald (46) bor på Sofiemyr utenfor Oslo og jobber til daglig som Maskør og Parykkmaker ved Den Norske Opera og Ballett. Hun startet sin utdannelse i 1999 på Makeupartist skolen Art Comlexion. Hun jobbet ett år innenfor salg av kosmetikk og skjønnhetsprodukter, før hun fikk sin første jobb i bransjen som sminkør i Tv-serien Hotel Cæsar hvor hun jobbet i 2 år. I 2002 deltok Therese på et maskekurs på Det norske Teatret som førte til at hun fikk jobb der de seks påfølgende årene hvorav to år som lærling i parykk og maskørfaget og fullført frisørutdannelse ved Adam og Eva frisørskole. I 2008 ble hun engasjert ved Den Norske Opera og Ballett hvor hun jobber per dags dato og har jobbet opp bred erfaring innen Teater, Opera ,Tv produksjoner, reklame, film, styling etc.