Teaterdagene 2024

Improvisert Teater “Å feile gir mulighet”

Holdt av: 

Omfavn det uventede! I dette kurset vil deltakerne dykke inn i improteaterets hjerte og utfordre tanken på at å «feile» legger demper på kreativitet og spontanitet. Frykten for å feile er gjerne et hinder for å ta dristige valg som kan lede til levende og dynamisk improvisasjon. Hvis en ikke omfavner faren for å mislykkes ender en opp med uinspirerte og mangelfulle utførelser.

Bli med på bryt deg fri fra rammene og overkomme barrierene, løft dine improvisatoriske ferdigheter og ikke se det å «feile» som et tilbakestøt. Sammen skal vi utforske teknikkene og transformere «feilene» til uforventede brønner for inspirasjon. Forbered deg på å dytte grensene sammen med andre inn i nye farvann og se mulighetene.

Det er essensielt å huske, innen improvisasjon er det å «feile» en kollektiv opplevelse sammen med dine medspillere. Bak et hvert bomskudd er det flere sammen som navigerer i det uforutsette. Dette kurset vil legge vekten på kunsten med å støtte medspilleren når det er behov og skape et miljø der å «feile» blir et annet ord for inspirert mulighet.

Gjør det å «feile» til en samarbeidspartner i din kreative reise, transformer den fra å være «fienden» til en verdsatt mulighet.

Dette kurset vil foregå på engelsk.

Foto: Mark Fortuna
Foto: Mark Fortuna

Earlybird

Melder du deg på kurs innen 1. august 2024 kan du få -10% rabatt!

Rabattkode: EARLYBIRD2024 

Foto: Uroš Žuraj

Shawn Kinley har undervist i improviser teater i mer enn 55 land rundt omkring i verden, de siste 4 tiårene. Stilen hans er påvirket av Keith Johnstone, som han jobbet sammen med fra tidlig på 1980-tallet, men inkluderer også dyptgående arbeid innen mime, fysisk teater og maske teater. Shawn har undervist i palasser, nasjonale teaterskoler, operahus og dansesentre, han har jobbet med Cirque du Soleil, forsknings institusjoner og leketøys selskaper. Hans egen ny oppstartede skole «theimprovisationschool.com» har tatt mye av hans fokus den siste tiden. Shawn elsker Norge, og tar turen hit når anledningen byr seg.