Teaterdagene 2023

Expressteater

Holdt av: 

Kurset er dessverre avlyst pga for få påmeldte.

PRIMA KLIMA tar utgangspunkt i klimaendringer til vanns, der torsken forsvinner, koraller dør, algevekst og havnespy tiltar. Med morsomme hatter laget av liggeunderlag som
hovedkostyme, vil vi lage en liten utendørs happening med ferdigskrevne tekster, sanger, noe improvisasjon og enkel koreografi.

Kurset henvender seg til deg som leder, instruktør eller deltager i amatørgrupper for barn, ungdom eller voksne. Her vil du få ideer til hvordan man kan lage små forestillinger som ikke krever så lang prøvetid, en opptreden fra teatergruppa på kjøpesenteret, på samfunnshuset, i parken i forbindelse med andre arrangementer, eller rett og slett for å rekruttere nye medlemmer til gruppa. Kurset gir deg verktøy til å lage små snutter som kan stå på egne ben, med enkel koreografi til fengende musikk/sanger.

Kursholder Gro Lystad er styremedlem i Norsk amatørteaterforbund og har lang erfaring fra teater for og med barn, ungdom, voksne og seniorer med ulike
funksjonsnivåer og fra ulike kulturer. Nå er hun instruktør for  utendørsspelet Ridderspranget på Beitostølen. Du kan lese mer om Gro i dette intervjuet.

hvalstad-fish-08-004

Earlybird

Melder du deg på kurs innen 1. august 2024 kan du få -10% rabatt!

Rabattkode: EARLYBIRD2024